2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpils policija sākusi administratīvos procesus par satiksmes negadījumiem Jēkabpilī un Aknīstē

Jēkabpils policija sākusi administratīvos procesus par satiksmes negadījumiem Jēkabpilī un Aknīstē

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 8 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tai skaitā 3 par atļautā ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi, bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP priekšnieka palīdze Ieva Šmidre. 

3.janvārī Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu “Chrysler Grand Voyager” un izraisīja sadursmi ar priekšā braucošo automašīnu “Renault”. Negadījumā cietušo nav. Policijā par notikušo ir uzsākts administratīvais process. 

3.janvārī Jēkabpils novada Aknīstē, vīrietis vadīja automašīnu “Peugeot 306” un nobrauca no ceļa braucamās daļas, uzbrauca metāla aizsargbarjerām, tās bojājot.  Policijā par notikušo uzsākts administratīvais process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 86 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 44 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 18 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi, bez fiziski cietušām personām.

Attēlā: Satiksmes negadījums Jēkabpilī, Rīgas ielā
Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru