2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils policijai ziņo par Varakļānos nozagtu automašīnu

Jēkabpils policijai ziņo par Varakļānos nozagtu automašīnu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 22 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tai skaitā 5 par atļautā ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi, bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP priekšnieka palīdze Ieva Šmidre.

Kā liecina sākotnējā informācija, 5.janvārī Varakļānu novada, Varakļānos,   nozagta ceļa malā atstāta automašīna “Volvo S80”. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 112 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 87 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 29 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 17 ceļu satiksmes negadījumi, bez fiziski cietušām personām.

Atstājiet komentāru