2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils policija sākusi kriminālprocesu pret autovadītāju, kas pieķerts braucot reibumā un bez tiesībām

Jēkabpils policija sākusi kriminālprocesu pret autovadītāju, kas pieķerts braucot reibumā un bez tiesībām

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 11 administratīvā pārkāpuma lēmumi, tai skaitā 7 par atļautā ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi, bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP priekšnieka palīdze Ieva Šmidre. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 6.janvārī Jēkabpils novada Salas pagastā,   vīrietis vadīja automašīnu “Toyota Avensis Verso” bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, būdmas 1,22 promiļu alkohola reibumā. Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 85 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 83 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 27 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi, bez fiziski cietušām personām. Uzsākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Atstājiet komentāru