2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Vīrietis Jēkabpilī, braucot reibumā un bez autovadītāja tiesībām, ar auto ietriecas apgaismes stabā un žogā

Vīrietis Jēkabpilī, braucot reibumā un bez autovadītāja tiesībām, ar auto ietriecas apgaismes stabā un žogā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 5 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 11 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 8 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

8. janvārī Jēkabpilī, Jēkaba ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volvo S80” un uzbrauca apgaismes stabam un mājas žogam, to bojājot. Tāpat pārbaudes laikā tika noskaidrots, ka vīrietis pie stūres ir sēdies, būdams 2,76 promiļu reibumā un bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par notikušo policijā ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols un sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 50 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 80 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 38 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 5 kriminālprocesi. Reģistrēti 5 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Atstājiet komentāru