2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Variešu pagastā BMW vadītājs izraisa sadursmi ar greideru

Variešu pagastā BMW vadītājs izraisa sadursmi ar greideru

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 4 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 6 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. februārī Jēkabpils novada Variešu pagastā vīrietis vadīja automašīnu „BMW 325” un izraisīja sadursmi ar pretī braucošo greideri, kā rezultātā vieglā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca privātmājas žogam. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. februārī Jēkabpils novada Asares pagastā no transportlīdzekļa „Scania R480” tika nozagti 100 litri dīzeļdegvielas. Nodarīts materiālais zaudējums 150 eiro apmērā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. februārī Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volvo XC90”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,34 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 68 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 84 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 35 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 4 administratīvā pārkāpuma procesi un 2 kriminālprocesi. Reģistrēti 8 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Atstājiet komentāru