2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Policija, pieķerot Jēkabpilī dzērājšoferi, sākusi kriminālprocesu

Policija, pieķerot Jēkabpilī dzērājšoferi, sākusi kriminālprocesu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 9 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 3 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speci;āliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. februārī Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz”, būdams 0,48 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 83 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemts 41 administratīvo pārkāpumu lēmums, tai skaitā 20 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 kriminālprocesi. Reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā gājusi bojā viena persona.

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. februārī Bauskas novada Valles pagastā uz autoceļa Vecumnieki – Nereta – Subate 1982. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu „Fiat Ducato” un iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar kravas transportlīdzekli „Mercedes-Benz Actros”. Negadījuma vietā gāja bojā automašīnas „Fiat Ducato” vadītājs. Policijā par notikšo sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. februārī Aizkraukles novada Bebru pagastā vīrietis, kuram ir spēkā transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums, vadīja automašīnu „Audi A4 Avant”. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Komentāri (0-1/1)

  • Arī prasās reformu galvgalī
    09.02.2022 12:53
    Tad, kad viņiem mutē ieliek dzerājšoferi, tad viniem nav laika vai resursu atbraukt un ar viņu ķēpāties. Vakaros pēc pieciem periodiski visus vajadzētu parbaudīt pie tilta, bet laukos īsi pirm veikala aiztaisīšanas! Vot tā būtu cope un tīri ceļi no dzērājiem! Nu nemāk mūsu policija strādāt, vai arī nav ieinteresēta!

Atstājiet komentāru