2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Kalna pagastā, mežizstrādes darbu laikā, uzkrītot kokam, iet bojā vīrietis

Kalna pagastā, mežizstrādes darbu laikā, uzkrītot kokam, iet bojā vīrietis

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 6 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 2 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 9. februārī Jēkabpils novada Kalna pagastā, veicot mežizstrādes darbus, vīrietim uzkrita koks, kā rezultātā viņš gāja bojā negadījuma vietā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, laikā no 8. līdz 9. februārim Jēkabpilī, Slimnīcas ielā, no automašīnas „Volkswagen Caddy” tika nozagts maks, kurā atradās dokumenti un 100 eiro. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 75 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemts 41 administratīvo pārkāpumu lēmums, tai skaitā 21 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.

Atstājiet komentāru