2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpils novada Kalna pagastā satiksmes negadījumā cietis autovadītājs

Jēkabpils novada Kalna pagastā satiksmes negadījumā cietis autovadītājs

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 23 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 18 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 5 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 kriminālprocesi un viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti 6 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

15. februārī Jēkabpilī, Nameja un Viestura ielas krustojumā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6 Avant” un nedeva ceļu pa galveno ceļu braucošai automašīnai „Volkswagen Passat”, kā rezultātā notika sadursme. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

15. februārī Jēkabpils novada Kalna pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Mitsubishi Outlander”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca gaisvada elektrolīniju koka balstam. Negadījumā vīrietis guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Pēc ceļu satiksmes negadījuma Jēkabpils novada Kalna pagastā ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnas akumulatora klemmes. Negadījumā cieta viens cilvēks, kas izkļuva no automašīnas pirms VUGD ierašanās. 

15. februārī Jēkabpilī, Nameja ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Ford Transit”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatēta 2,71 promile. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

15. februārī Jēkabpils novada Aknīstes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „BMW 523” un neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas. Pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietis pie stūres ir sēdies, būdams 2,13 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un kriminālprocess. 

15. februārī Jēkabpils novada Dunavas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Mazda 323F”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,06 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka autovadītājam nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļu vadīšanas tiesības. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru