2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Rites pagastā traktorists, nedodot ceļu automašīnai, izraisa sadursmi

Rites pagastā traktorists, nedodot ceļu automašīnai, izraisa sadursmi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 13 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 4 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 16. februārī Jēkabpilī, Bebru ielā, automašīnai „Mercedes-Benz” tika nozagtas abas valsts reģistrācijas numura zīmes. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 16. februārī Jēkabpils novada Rites pagastā vīrietis vadīja traktoru „John Deere” sastāvā ar piekabi un nedeva ceļu automašīnai „Renault Master”, kas veica apdzīšanas manevru, kā rezultātā notika sadursme. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 16. februārī Jēkabpilī, Celtuves ielā, no malkas šķūņa tika nozagts velosipēds. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 16. februārī Jēkabpils novadā uz autoceļa A6 vīrietis vadīja automašīnu „Volvo V60”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,44 promiles. Policijā par notikušo ir sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 16. februārī Jēkabpilī, Ventas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „BMW” un nobrauca no ceļa braucamās daļas. Policijā par notikušo ir sākts administratīvā pārkāpuma process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 108 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 68 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 19 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 kriminālprocesi un viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā cietušas 2 personas. Reģistrēta viena velosipēda zādzība.

Atstājiet komentāru