2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī, Rīgas ielā svētdien notikuši trīs ceļu satiksmes negadījumi

Jēkabpilī, Rīgas ielā svētdien notikuši trīs ceļu satiksmes negadījumi

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 6 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. februārī Jēkabpilī, Rīgas ielā, notika automašīnu „BMW 325” un „Mercedes-Benz E280” sadursme. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

  Kā liecina sākotnējā informācija, 19. februārī Jēkabpilī, Rīgas ielā, sieviete vadīja automašīnu „BMW 525”, būdama alkohola reibumā, proti, viņas izelpā tika konstatētas 0,8 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. februārī Jēkabpilī, Radžu ielā, sieviete vadīja automašīnu „Opel Astra”, būdama alkohola reibumā, proti, viņas izelpā tika konstatētas 2,67 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. februārī Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6” un nedeva ceļu automašīnai „Volvo V50”, kas brauca pa galveno ceļu, kā rezultātā notika transportlīdzekļu sadursme. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. februārī Jēkabpils novada Atašienes pagastā sieviete vadīja automašīnu „Peugeot 307”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca ceļa apzīmējumam un signālstabiņam, tos bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru