2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Svētdien Pļaviņās, Daugavas ielā, iebraucot bedrē, bojāti septiņi transporta līdzekļi (FOTO)

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Aizkraukles iecirknī saņemta informācija par 16 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemts viens administratīvā pārkāpuma lēmums. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona. 

Svētdien, 20. februārī, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Aizkraukles iecirknī tika reģistrēti 7 ceļu satiksmes negadījumi Pļaviņās, Daugavas ielā, kur septiņas automašīnas iebrauca uz ceļa esošā bedrē, ko klāja ūdens, un sabojāja transportlīdzekļu riepas un diskus. Četrām automašīnām bija KASKO apdrošināšana, savukārt trīs gadījumos policijā par notikušo tika noformēti ceļu satiksmes negadījumu reģistrācijas protokoli.

Viens no cietušajiem autovadītājiem sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka pirms šīs bedres, kas pilna ar atkušņa ūdeņiem, dienesti, kas atbildīgi par šīs ielas uzturēšanu,  nebija uzlikuši brīdinājuma zīmi. Valsts policijas darbiniekam izmērot platumā nelielās peļķes dziļumu, secināts, ka tā ir 25 centimetrus dziļa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. februārī Aizkrauklē, Lāčplēša ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz 230”, būdams 2,59 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. februārī Aizkraukles novada Klintaines pagastā sieviete vadīja automašīnu „Opel Zafira” un nedeva ceļu pa galveno ceļu braucošai automašīnu „Volkswagen Golf”, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā tika bojāti transportlīdzekļi. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 20. februārī Aizkraukles novada Kokneses pagastā uz autoceļa Tīnūži – Koknese 62. kilometrā vīrietis netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā uzbrauca aizsargbarjerai. Negadījumā vīrietis guva traumas un pēc notikušā devās uz ārstniecības iestādi. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.
Kā liecina sākotnējā informācija, laikā no 1. līdz 19. februārim Skrīveros, Daugavas ielā, izceļot logu, iekļūts mājā, no kuras nozagts motorzāģis „Stihl”. Nodarīts materiālais zaudējums 590 eiro apmērā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.  

Attēlos: Peļķe Pļaviņās, kurā iebraucot, saskaņā ar policijas informāciju bojāti septiņi transporta līdzekļi, bet saskaņā ar aculiecinieka teikto vairāk kā astoņi, jo ne visi autovadītāji uz notikuma vietu izsaukuši policiju.
Aculiecinieka foto

Komentāri (0-1/1)

  • Braucējs
    21.02.2022 18:46
    Kurš ir atbildīgais? Kāpēc nav pajautāts, kā tā? Tikai fakta konstatācija!?

Atstājiet komentāru