2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Autovadītājs, vedot piecus bērnus, dzērumā un bez tiesībām, Variešu pagastā ar auto ietriecas kokā un apmet kūleni (PAPILDINĀTS)

Autovadītājs, vedot piecus bērnus, dzērumā un bez tiesībām, Variešu pagastā ar auto ietriecas kokā un apmet kūleni (PAPILDINĀTS)

(Papildināts viss teksts, sākot no 3.rindkopas)

Aculiecinieki portālu Radio1.lv informēja, ka trešdienas, 23.februāra, pēcpusdienā autoceļā Jēkabpils – Variešas avarējusi vieglā automašīna, kurā bija pieci bērni. Notikuma vietā bijušas divas ātrās palīdzības brigādes un policija. Pēc aculiecinieku teiktā, satiksmes negadījumā cietuši bērni. 

Plašāku informāciju par satiksmes negadījumu lūdzām sniegt VP ZRP vecākajai speciālistei Dacei Kalniņai.

Viņa norāda, ka sākotnējā informācija liecina, ka Jēkabpils novada Variešu pagastā vīrietis vadīja automašīnu "Nissan Almero Tino" un, veicot apdzīšanas manevru, notika avārija - transportlīdzeklis iebrauca kokā un pēc sadursmes apmeta kūleni. Automašīnā kā pasažieri atradās pieci nepilngadīgi bērni.

Trīs bērni guva traumas un tika nogādāti ārstniecības iestādē. Diviem bērniem medicīniskā palīdzība tika sniegta uz vietas un stacionēšana nebija nepieciešama.

Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka autovadītājs pie stūres bija sēdies 1,39 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām.

Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un kriminālprocess.

Foto: Ilustratīvs attēls

Komentāri (0-3/3)

  • Sigita
    04.03.2022 13:45
    Es ceru, ka beidzot tiks reaģēts un nabaga bērniņus izglābs no tās elles, kādā tie ir spiesti dzīvot!
    Bērni tiek redzēti priecīgi tikai kad pie viņiem viena meitene regulāri brauc. Tikai nav ne jausmas kas viņa ir. Pilnīgi noteikti ne radiniece.
    Šitiem radījumiem sen vecāku tiesības bija ne tik jāatņem, bet jāanulē un jāaizliedz ar likumu dzemdēt! Lopi.
  • Sanita
    24.02.2022 19:34
    Linda un Ilgvars Mežaraupi.
  • Iksis
    23.02.2022 19:14
    Vārds un Uzvārds jāraksta ar LIELO burtu

Atstājiet komentāru