2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jēkabpilī, Vienības ielā autovadītāja uz gājēju pārejas uzbrauc diviem jauniešiem

Jēkabpilī, Vienības ielā autovadītāja uz gājēju pārejas uzbrauc diviem jauniešiem

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 15 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 2 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un 2 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. februārī Jēkabpilī, Vienības ielā, sieviete vadīja automašīnu „Audi A4” un uz gājēju pārejas uzbrauca diviem gājējiem – 2006. gadā dzimušai jaunietei un jaunietim –, kuri negadījumā guva traumas un tika nogādāti ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 26. februārī Jēkabpils novadā uz autoceļa Varieši – Jēkabpils vīrietis vadīja automašīnu „Audi A4 Avant”, būdams 1,33 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. februārī Jēkabpilī, Bebru ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Passat”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,76 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. februārī Jēkabpilī, Pils rajonā, vīrietis vadīja automašīnu „Mercedes-Benz S350”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,02 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 63 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 67 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 29 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 administratīvo pārkāpumu procesi un viens kriminālprocess. Reģistrēti 6 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrētas 2 zādzības no mājokļa.

Atstājiet komentāru