2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Kūku pagastā, izkrītot pa trešā stāva logu, gājusi bojā sirmgalve

Kūku pagastā, izkrītot pa trešā stāva logu, gājusi bojā sirmgalve

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 8 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 22 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 8 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. martā Jēkabpilī, Viestura un Nameja ielas krustojumā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6 Limousine” un nedeva ceļu automašīnai „Volkswagen Transporter”, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā traumas guva automašīnas „Volkswagen Transporter” vadītājs un pasažieris, kuri tika nogādāti ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. martā Jēkabpilī, Nameja ielā, vīrietis atpakaļgaitā vadīja automašīnu „Mercedes-Benz R320” un uzbrauca stāvošai automašīnai „Opel Mokka”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 4. martā Jēkabpils novada Atašienes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Škoda Octavia” un neizvēlējās drošu distanci, kā rezultātā notika sadursme ar priekšā braucošo automašīnu „Ford Focus”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 6. martā Jēkabpils novada Kūku pagastā, izkrītot pa trešā stāva logu, gājusi bojā 1938. gadā dzimusi sieviete. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 57 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 53 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 26 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 5 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā cietusi  viena persona.

Atstājiet komentāru