2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Pļaviņās vilciens sabrauc uz dzelzceļa sliedēm guļošu sievieti

Pļaviņās vilciens sabrauc uz dzelzceļa sliedēm guļošu sievieti

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Aizkraukles iecirknī saņemta informācija par 29 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 29 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 5 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 16. martā Pļaviņās pasažieru vilciens uzbrauca sievietei, kura atradās uz dzelzceļa sliedēm. Sieviete gāja bojā notikuma vietā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 100 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 93 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 38 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un 3 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 8 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa.

Atstājiet komentāru