2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī, Rīgas ielā aiztur autovadītāju, kas sēdusies pie stūres 2,82 promiļu reibumā

Jēkabpilī, Rīgas ielā aiztur autovadītāju, kas sēdusies pie stūres 2,82 promiļu reibumā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 18 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 10 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess un viens administratīvā pārkāpuma process. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. martā Jēkabpilī, Rīgas ielā, sieviete vadīja automašīnu „Škoda Fabia”, būdama alkohola reibumā, proti, viņas izelpā tika konstatētas 2,82 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un sievietei piemērots transportlīdzekļa vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums līdz lietas izskatīšanai.

Kā liecina sākotnējā informācija, 27. martā Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Toyota Avensis”, būdams 0,63 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 85 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 108 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 57 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 3 kriminālprocesi un 2 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietušas 4 personas. Reģistrēta viena velosipēda zādzība.

Atstājiet komentāru