2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Ābeļu pagastā BMW vadītājs sniegputenī, braucot ar vasaras riepām, avarē un tiek pie 25 eiro soda

Ābeļu pagastā BMW vadītājs sniegputenī, braucot ar vasaras riepām, avarē un tiek pie 25 eiro soda

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 6 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 2 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 5. aprīlī Jēkabpils novada Ābeļu pagastā vīrietis vadīja automašīnu „BMW 530”, nobrauca no ceļa braucamās daļas, sabojāja vairākas ceļazīmes un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma brīdī bija spēcīgs sniegputenis un slidena brauktuve, savukārt transportlīdzeklim – vasaras riepas. Policijā par nepamatotu nobraukšanu no brauktuves, tādējādi apdraudot satiksmes drošību, sākts administratīvā pārkāpuma process un autovadītājam piemērots naudas sods 25 eiro. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 81 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 52 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 28 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 15 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona.

Atstājiet komentāru