2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils policija par braukšanu dzērumā vienam autovadītājam atņēmusi tiesības, otru sodījusi ar 170 eiro

Jēkabpils policija par braukšanu dzērumā vienam autovadītājam atņēmusi tiesības, otru sodījusi ar 170 eiro

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 16 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 4 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. aprīlī Jēkabpilī, Salas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A3”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,62 promiles. Policijā par notikušo ir sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim apturētas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. aprīlī Jēkabpilī, Zīlānu ielā, vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 1,77 promiļu reibumā. Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 170 eiro. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 115 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 50 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 20 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 10 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām.
 

Atstājiet komentāru