2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī, Rīgas ielā noticis satiksmes negadījums (PAPILDINĀTS TEKSTS UN FOTO)

Radio1.lv saņēma aculiecinieka sūtītu foto, kurā redzama avarējusi automašīna Jēkabpilī, Rīgas ielā pie Krustpils pils. Attēlā redzams, ka transporta līdzeklis nobraucot no Rīgas ielas ietrieciesielu norobežojošajās aizsargbarjerās un, iespējams, arī Krustpils pils sienā. Nav zināms vai avarējusi tikai attēlā redzamā automašīna vai bijusi vairāku transporta līdzekļu sadursme.

Par negadījumu plašāk informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa: "Kā liecina sākotnējā informācija, 10. aprīlī Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6 Avant”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca metāla aizsargbarjerai un ēkas sienai, to bojājot. Tāpat autovadītājs pēc ceļu satiksmes negadījuma atstāja notikuma vietu, pārkāpjot likumā noteikto kārtību. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 70 eiro."

Dace Kalniņa informē arī par citiem notikumiem Jēkabpils novadā, kas reģistrēti policijā.

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. aprīlī Jēkabpils novada Atašienes pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volvo S80” un uzbrauca priekšā braucošajam transportlīdzeklim „Scania”, kas veica kreiso nogriešanās manevru. Negadījumā traumas guva automašīnas „Volvo S80” vadītājs, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. aprīlī Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Audi A6 Allroad”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,67 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un autovadītājam apturētas transprortlīdzekļa vadīšanas tiesības. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 13 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 7 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 3 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām.  

Savukārt  Zemgales reģiona pārvaldē pagājušajā diennaktī saņemta informācija par 88 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 48 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 27 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 kriminālprocesi. Reģistrēti 8 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrēti 2 zādzības no mājokļa.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru