2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī, Rīgas ielā avarējis motociklists, bojāti divi transporta līdzekļi

Jēkabpilī, Rīgas ielā avarējis motociklists, bojāti divi transporta līdzekļi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 23 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 10 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 5 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 12. aprīlī Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis vadīja motociklu „Honda CBR” un apgāzās, kā rezultātā motocikls ieslīdēja pretējā virziena braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu „Opel Vivaro”. Negadījumā tika bojāti abi transportlīdzekļi. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 102 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 62 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 30 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos cietušas 2 personas. Reģistrētas 2 velosipēdu zādzības.

Atstājiet komentāru