2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Sēlpilī autovadītājs saņem sodu 140 eiro par notriektu aizsargbarjeru un bojātu stabu

Sēlpilī autovadītājs saņem sodu 140 eiro par notriektu aizsargbarjeru un bojātu stabu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 24 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 29 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 8 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.  

Kā liecina sākotnējā informācija, 18. aprīlī Jēkabpils novada Sēlpils pagastā uz autoceļa Aizkraukle – Jēkabpils 25. kilometrā vīrietis vadīja automašīnu „Ford Focus”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca aizsargbarjerai un metāla stabam, tos bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un autovadītājam piemērots naudas sods 140 eiro. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 15. aprīlī Jēkabpilī, Kalna ielā, iekļūts dārza mājā, no kuras nozagti sporta apavi, saulespuķu eļļa un tualetes papīra iepakojums. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 101 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 134 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 42 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 5 administratīvo pārkāpumu procesi un viens kriminālprocess. Reģistrēti 9 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa.

Atstājiet komentāru