2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

 Jēkabpils policija, skaidrojot apstākļus par izsistiem logiem, pie huligāna atrod nelegālās cigaretes

Jēkabpils policija, skaidrojot apstākļus par izsistiem logiem, pie huligāna atrod nelegālās cigaretes

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 13 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 6 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.    

Kā liecina sākotnējā informācija, 19. aprīlī Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis kādā mājā vienam dzīvoklim un kāpņu telpā divām durvīm izsita stiklus. Policija, skaidrojot notikušā apstākļus,
konstatēja, ka iespējamā vainīgā persona pie sevis uzglabā cigaretes bez Latvijas Republikas akcīzes markām, tādējādi pārkāpjot ar akcīzes nodokli apliekamo preču aprites un uzglabāšanas kārtību. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma likums un turpinās apstākļu skaidrošana saistībā ar mantas bojāšanu. 

Atbilstoši likumam Par akcīzes nodokli par tabakas izstrādājumu, kas nav marķēti ar Latvijas Republikas akcīzes nodokļa markām, uzglabāšanu vai iegādi piemēro brīdinājumu vai naudas sodu līdz 700 eiro.

Atstājiet komentāru