2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī policija soda ar 55 eiro autovadītāju, kura automašīnai brauciena laikā atāķējas piekabe

Jēkabpilī policija soda ar 55 eiro autovadītāju, kura automašīnai brauciena laikā atāķējas piekabe

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 32 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 4 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 3 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 10. maijā Jēkabpilī, Andreja Pormaļa un Rūdolfa Blaumaņa ielas krustojumā, sieviete vadīja automašīnu „Volkswagen Passat” un neievēroja ceļazīmes „Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu „Volvo XC60”, kas ietriecās ceļa aizsargbarjerā. Negadījumā tika bojāti abi transportlīdzekļi. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 10. maijā Jēkabpilī, Jēkaba ielā, vīrietis, kuram piemērots transportlīdzekļa vadīšanas tiesību aizliegums, vadīja automašīnu „Volkswagen Passat”, būdams alkohola reibumā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 10. maijā Jēkabpilī, Nameja ielā, vīrietis vadīja automašīnu „Nissan Primastar” sastāvā ar piekabi. Iespējams, sakabes ierīce bija bojāta, un braukšanas laikā piekabe atāķējās un sadūrās ar stāvēšanai novietotu automašīnu „Opel Zafira”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 55 eiro.

Atstājiet komentāru