2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī autovadītājs notriec uz gājēju pārejas pusaudzi un aizbēg no notikuma vietas

Jēkabpilī autovadītājs notriec uz gājēju pārejas pusaudzi un aizbēg no notikuma vietas

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 25 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 11 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 6 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietusi viena persona, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 17. maijā Jēkabpilī, Vienības ielā, līdz šim nenoskaidrots autovadītājs, braucot ar automašīnu „Seat Alhambra”, uzbrauca pusaudzei, kura šķērsoja ielu pa gājēju pāreju, un atstāja negadījuma vietu, tādējādi pārkāpjot likumā noteikto kārtību. Ceļu satiksmes negadījumā pusaudze guva traumas un tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikošo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 17. maijā Jēkabpils novada Elkšņu pagastā vīrietis, kuram tiesa piemērojusi transportlīdzekļa vadīšanas tiesību liegumu, vadīja automašīnu „Honda CRV”. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Komentāri (0-1/1)

  • Līga
    19.05.2022 10:49
    Jēkabpilī daudzās vietās šoferi neievēro ka ir gājēju pārejas un pat necenšas apstāties.

Atstājiet komentāru