2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī policija soda ar 100 eiro vīrieti, kurš reibumā veikalā traucēja sabiedrisko kārtību

Jēkabpilī policija soda ar 100 eiro vīrieti, kurš reibumā veikalā traucēja sabiedrisko kārtību

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 23 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 8 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 3 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 30. maijā Jēkabpilī, Rīgas ielā, vīrietis veikalā atradās 2,5 promiļu reibumā, neorientējās apkārtējā vidē, traucēja sabiedrisko kārtību un apdraudēja citu cilvēku drošību. Policijā par notikušo tika sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 100 eiro.   

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 112 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 69 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 27 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un 3 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā cietusi viena persona.

Atstājiet komentāru