2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī policija pieķērusi nepilngadīgu jaunieti reibumā pie auto stūres

Jēkabpilī policija pieķērusi nepilngadīgu jaunieti reibumā pie auto stūres

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 20 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 12 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 7 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu un 2 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 2 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, portālu Radio1.lv informēja VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. jūnijā Jēkabpils novada Ābeļu pagastā vīrietis vadīja automašīnu „Volkswagen Passat Variant”, būdams alkohola reibumā un bez transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 8. jūnijā Jēkabpilī, Zemgales ielā, nepilngadīgs jaunietis vadīja automašīnu „BMW 525”, būdams 0,88 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 10. jūnijā Jēkabpilī, Viestura ielā, vīrietis atpakaļgaitā vadīja automašīnu „Audi A6” un uzbrauca ceļazīmei, to bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 118 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemts 71 administratīvo pārkāpumu lēmums, tai skaitā 40 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 4 kriminālprocesi un 4 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, kur 3 negadījumos ir cietušas 4 personas un viena persona ir gājusi bojā.

Atstājiet komentāru