2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī, Rīgas ielā Audi A6 vadītājs, iebraucot pretējā joslā, izraisa sadursmi un atstāj notikuma vietu

Jēkabpilī, Rīgas ielā Audi A6 vadītājs, iebraucot pretējā joslā, izraisa sadursmi un atstāj notikuma vietu

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 11 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 6 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 3 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

1.jūlijā Jēkabpilī, Rīgas ielā, līdz šim nenoskaidrots automašīnas „Audi A6” vadītājs iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar automašīnu „Kia Xceed”. Pēc negadījuma transportlīdzekļa „Audi A6” atstāja notikuma vietu, pārkāpjot likumā noteikto kārtību. Mediķi sniedza medicīnisko palīdzību automašīnas „Kia Xceed” pasažierei, kura no hospitalizācijas atteicās, savukārt autovadītājs atteicās no medicīniskās palīdzības. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Piektdien vakarā pēc ceļu satiksmes negadījuma Rīgas ielā Jēkabpilī ugunsdzēsēji glābēji ar absorbenta palīdzību savāca eļļu, kass bija izlijusi apmēram 15 m 2 platībā.

2. jūlijā Jēkabpilī, Ļaudonas ielā, sabojājot slēdzeni, iekļūts šķūnīti, no kura nozagts trimmeris un motorzāģis par kopējo vērtību 285 eiro. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

2. jūlijā Jēkabpilī, Brīvības ielā, 20 gadīga jauniete vadīja automašīnu „BMW 530”, būdama alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

2. jūlijā Jēkabpils novada Mežāres pagastā vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,65 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 170 eiro. 

2. jūlijā Jēkabpils novada Aknīstes pagastā uz autoceļa Siliņi – Aknīste 16. kilometrā vīrietis vadīja kravas transportlīdzekli „Volvo FM9” un līdz šim nenoskaidrotu apstākļu dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas, un iebrauca grāvī. Negadījumā transportlīdzekļa vadītājs guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

Attēlā: Satiksmes negadījums Rīgas ielā
Foto: Sadursme.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Aija
    05.07.2022 06:33
    Jūs nopietni par to avāriju kāds administratīvās tas Prošins ir vienreiz jāsēdina un jāsauc pie atbildības par visiem viņa pārkāpumiem. Kamēr vēl kāds nav cietis no šī briesmoņa.

Atstājiet komentāru