2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Vīpes pagastā policija piemērojusi 140 eiro sodu 15 gadīgam mopēdistam

Vīpes pagastā policija piemērojusi 140 eiro sodu 15 gadīgam mopēdistam

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 19 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 13 administratīvie pārkāpumi. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. augustā Jēkabpils novada Salas pagastā vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 2,46 promiļu reibumā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un vīrietim piemērots naudas sods 170 eiro. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. augustā Jēkabpils novada Vīpes pagastā 15 gadīgs pusaudzis vadīja mopēdu „Wonjan WJ50” bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kā arī nelietoja aizsprādzētu aizsargķiveri. Policijā par notikušo sākti divi administratīvo pārkāpumu procesi. Par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļu vadīšanas tiesību, pusaudzim piemērots naudas sods 140 eiro. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. augustā Jēkabpilī sieviete vadīja automašīnu „Seat Ibiza” pa Ķieģeļu ielu laikā, kad viņai ir spēkā transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums, jo viņa noteiktajā laikā nav veikusi kārtējo veselības pārbaudi. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un sievietei piemērots naudas sods 40 eiro. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 92 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 58 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 29 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti 17 ceļu satiksmes negadījumi, kur 4 gadījumos ir cietušas 4 personas.

Atstājiet komentāru