2024.gada 17. aprīlis

Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

Salas pagastā satiksmes negadījumā cietusi gājēja

Salas pagastā satiksmes negadījumā cietusi gājēja

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 14 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 9 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 6 par atļautā maksimālā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 14. oktobrī Jēkabpilī vīrietis vadīja automašīnu „Mazda 6” pa Rīgas ielu, būdams 1,07 promiļu reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 14. oktobrī Jēkabpilī sieviete vadīja automašīnu „Volkswagen Golf” un Ventas un Kurzemes ielas krustojumā, nogriežoties pa kreisi, nedeva ceļu pretī braucošai automašīnai „Volkswagen Passat”, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā neviena persona neguva fiziskus miesas bojājumus. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 14. oktobrī ap pulksten 21.50 Jēkabpils novada Salas pagastā sieviete vadīja automašīnu „Audi A6” un uzbrauca sievietei, kura diennakts tumšajā laikā atradās uz brauktuves un viņai mugurā nebija nedz atstarojošās vestes, nedz apģērba ar atstarojošiem elementiem. Negadījumā gājēja guva traumas, un mediķi viņu nogādāja ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru