2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpils un Aizkraukles novadā autovadītāji neizvēloties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, izraisa satiksmes negadījumus

Jēkabpils un Aizkraukles novadā autovadītāji neizvēloties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, izraisa satiksmes negadījumus

Valsts policijas Zemgales reģiona pārva;des vecākā speciāliste Dace Kalniņa informē par reģistrētajiem notikumiem - Austrumzemgales jeb - Jēkabpils-Aizkraukles policijas iecirknī:

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. decembrī Jēkabpilī vīrietis vadīja kravas transportlīdzekli “DAF” sastāvā ar piekabi un, veicot pagriezienu, iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar pretī braucošo automašīnu “Toyota Proace”. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. decembrī Jēkabpils novada Krustpils pagastā vīrietis vadīja automašīnu “Toyota Corolla” un neizvēlējās drošu un ceļa segumam un meteoroloģiskajiem laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar pretī braucošo automašīnu “Volvo V70”. Mediķi veica “Toyota Corolla” vadītāja medicīnisko apskati, tomēr vīrietis no hospitalizācijas atteicās. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. decembrī Jēkabpils novada Kūku pagastā vīrietis vadīja automašīnu “Volkswagen Golf” un neizvēlējās drošu un ceļa segumam un meteoroloģiskajiem laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca aizsargbarjerai, to bojājot. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

6. decembrī policijā vērsās Aizkraukles novada iedzīvotāja, kura, atsaucoties pārdošanas sludinājumam sociālajā vietnē “Facebook”, vēlējās iegādāties sieviešu zābakus. Sieviete ieskaitīja Lietuvas bankas konta numurā 23 eiro, tomēr līdz šim brīdim prece nav saņemta un arī neizdodas sazināties ar sludinājuma autoru. Policijā par krāpšanu ir sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. decembrī ap pulksten 7.00 Aizkraukles novada Skrīveru pagastā sieviete vadīja automašīnu “Mazda 323” un neizvēlējās drošu un ceļa segumam un meteoroloģiskajiem laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca metāla nožogojuma barjerai, to bojājot. Pārbaudes laikā autovadītājai netika konstatēts alkohola reibums. Notikuma vietā mediķi sniedza sievietei medicīnisko palīdzību, un viņa no hospitalizācijas atteicās. Policijā par nepamatotu nobraukšanu no brauktuves sākts administratīvā pārkāpuma process un sievietei piemērots naudas sods 25 eiro.

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. decembrī Aizkrauklē vīrietis vadīja automašīnu “Volkswagen Golf” un, izbraucot no blakuseritorijas uz galvenā ceļa, nedeva ceļu automašīnai “Audi A6”, kā rezultātā notika sadursme. Negadījumā tika bojāti abi transportlīdzekļi, neviena persona neguva fiziskus miesas bojājumus. Policijā par ceļa nedošanu automašīnas vadītājam, kuram ir priekšroka, ir sākts administratīvā pārkāpuma process.

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. decembrī Aizkraukles novada Mazzalves pagastā uz autoceļa Vecumnieki – Nereta – Subate 33. kilometrā ārpus apdzīvotas vietas divu kravas transportlīdzekļu vadītāji sniegotos ceļa apstākļos nebrauca iespējami tuvāk brauktuves labajai malai, kā rezultātā nebija iespējams nodrošināt drošu intervālu, samainoties ar pretī braucošo automašīnu, tāpēc notika “Renault D Wide” un “Scania R450” sadursme. Negadījumā tika bojāti abi transportlīdzekļi, neviena persona neguva fiziskus miesas bojājumus. Policijā par notikušo sākti divi administratīvā pārkāpuma procesi.

Kā liecina sākotnējā informācija, 7. decembrī Aizkraukles novada Neretas pagastā vīrietis vadīja kravas transportlīdzekli un netika galā ar automašīnas vadāmību, kā rezultātā transportlīdzeklis apgāzās. Negadījumā automašīnas vadītājs guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols.

Atstājiet komentāru