2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils novada Saukas pagastā piektdien ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā cilvēks

Jēkabpils novada Saukas pagastā piektdien ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā cilvēks

Piektdien uz satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem gājuši bojā trīs cilvēki, informēja Valsts policijā.

Piektdien, 3.martā plkst.12.27 Jēkabpils novada Saukas pagastā vilcējs "Scania" ar piekabi, uz kuras bija kombains "John Deere", slīdot no ceļa nogāzes, atpakaļgaitā uzbrauca stāvošajam frontālajam iekrāvējam "Manitou", kā rezultātā starp kombainu un frontālā iekrāvēja kausu tika iespiests vīrietis, kurš no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Plkst.10.50 Gulbenē Baložu un Raiņa ielu krustojumā kāds vīrietis, vadot automašīnu "Saab", sadūrās ar cita vīrieša vadītu kravas automašīnu "MAN" ar piekabi. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā no gūtajām traumām mira automašīnas "Saab" vadītājs.

Uz minēto negadījumu steidzās arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Dienesta darbinieki vieglās automašīnas vadītājam līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta ierašanās brīdim veica atdzīvināšanas pasākumus, tomēr tie nebija sekmīgi. Pēc tam glābēji abām automašīnām atvienoja akumulatora klemmes un sakārtota ceļa braucamo daļu.
Plkst.16.40 Dienvidkurzemes novada Durbē Liepājas šosejas 173.kilometrā divu automašīnu sadursmē gāja bojā sieviete. Sākotnējā informācija liecina, ka sieviete, vadot automašīnu "Seat Ibiza", iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar kāda vīrieša vadīto kravas automašīnu "MAN" sakabē ar piekabi. Negadījuma vietā no gūtajām traumām mira "Seat Ibiza" vadītāja.

Bojāgājušās sievietes izcelšanai no automašīnas bija nepieciešama VUGD glābēju palīdzība. Viņi savu darbu paveica ar hidrauliskajiem instrumentiem.

Atstājiet komentāru