2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī, iepretim Ķieģeļu ielai, vilciens notriec vīrieti

Jēkabpilī, iepretim Ķieģeļu ielai, vilciens notriec vīrieti

Otrdien, 7.martā, satiksmes negadījuma dēļ pirms pieturas “Krustpils”, ilgstoši kavējās pasažieru vilciens Rēzekne-Rīga. Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Ilze Jurēvica informē, ka satiksmes negadījumā cietis pagaidām nenoskaidrots vīrietis.

“Vakar, 7.martā ap pulksten 16.40 Jēkabpilī, Ķieģeļu ielā dzelzceļa posmā Kūkas Krustpils 132.kilometrā vilciens aizķēra nenoskaidrotu vīrieti, kādu gājēju, kurš pēc sākotnējās informācijas atradās tuvu sliedēm un nereaģēja uz vilciena skaņas signāliem. Vīrietis negadījumā guva traumas un tika nogādāts medicīnas iestādē. Pēc negadījuma vilcienu satiksme uz laiku tika apturēta un ap pulksten 18.30 tā tika atjaunota. Valsts policija šobrīd skaidro notikušā apstākļus,” stāsta Ilze Jurēvica. 

Jau ziņots, ka pasažieru vilciens Rēzekne-Rīga otrdienas vakarā ceļu satiksmes negadījuma dēļ kavējās 120 minūtes, liecināja AS "Pasažieru vilciens" informācija sociālajā tīklā "Twitter". 

Vilciens ar atiešanas laiku no Rēzeknes plkst.15.16 un sarakstā plānoto pienākšanas laiku Rīgā plkst.18 ilgstoši stāvēja pirms pieturas "Krustpils" satiksmes negadījuma dēļ.


Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru