2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Policija ar skaņas signāliem palīdz no meža izkļūt diviem pusaudžiem Sēlpils pagastā Baltiņu ezera apkārtnē

Policija ar skaņas signāliem palīdz no meža izkļūt diviem pusaudžiem Sēlpils pagastā Baltiņu ezera apkārtnē

Ar Radio1.lv sazinājās Sēlpils pagasta iedzīvotāja Gunta S., kas ziņoja, ka svētdien, 14.maijā valsts policija Sēlpils pagastā Baltiņu ezera apkārtnē meklējusi divus pazudušus bērnus. Viņa vēlējās zināt, vai pazudušie atrasti?

Radio1.lv sazinājās ar Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecāko speciālisti Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos Rūtu Strautnieci un lūdza plašāk komentēt notikušo.

"Vakar, 14. maijā, Jēkabpils novada Sēlpils pagastā Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas, pielietojot skaņas signālu, palīdz diviem 14 gadus veciem jauniešiem rast ceļu ārpus meža, kuri tajā apmaldījās atpakaļceļā no makšķerēšanas Baltiņu ezerā. Zēni, meklējot īsāko ceļu mājup, mežā šķīrās katrs uz sava ceļa un jau pēc mirkļa abi bija apmaldījušies. Viens no zēniem paspēja sazvanīt savu māti, lai izskaidrotu radušos situāciju un jau pēc mirkļa informācija nonāca Valsts policijā un tika sākti puiši meklēšanas pasākumi. Neilgu brīdi pēc policijas pielietotā skaņas signāla viena no puišiem iznāca no meža un aptuveni stundas laikā ceļu no meža atrada arī otrs jaunietis," informē Rūta Strautniece.

Viņa piebilda, ka abi sveiki un veseli nogādāti mājās.

Komentāri (0-1/1)

  • he
    16.05.2023 12:11
    Tad, kad sēdēt aifonos un spēlītes spēlēt un muļķības darīt, tad visi visu prot. Bet, kad ar telefona palīdzību tikt ārā no meža, tad ai ai ai. :D Un tādi ir mūsu nākotne. Armijā ies :DDD

Atstājiet komentāru