2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Līvānos BMW vadītājs pārsniedz ātrumu un iekļūst smagā avārijā (Aculicinieku video)

Līvānos BMW vadītājs pārsniedz ātrumu un iekļūst smagā avārijā (Aculicinieku video)

BMW brauca no Jēkabpils puses uz Līvāniem, tuvojoties apdzīvotajai vietai, autovadītājs nolēma attīstīt ātrumu līdz 215 km/h. Iebraucot Līvānos, A6 šoseja sadalās un tai pa vidu ir saliņa. Šoferis nesavaldīja spēkratu un aizķēra saliņu, kā rezultātā transportlīdzeklis avarēja. Negadījums noticis 12. augusta vakarā netālu no degvielas uzpildes stacijas "Astarte", liecina portālā jauns.lv publicētā informācija.

Video un foto redzams, ka avārijā iekļuvušais transportlīdzeklis ir pamatīgi cietis. Aculiecinieki stāsta, ka automašīnā kopumā bijuši 5 cilvēki - 3 meitenes un divi puiši. Spēkrata vadītājs ticis cauri bez lielām traumām, otram puisim bijusi sasista roka un galva. Divas no meitenēm ar ļoti smagām traumām nogādātas slimnīcā, bet trešā brīnumainā kārtā tikusi cauri sveikā un traumas nav guvusi.

Ziņo, ka vienam no puišiem ir smadzeņu satricinājums, bet viena cietusī atrodas mākslīgajā komā. Visi avārijā iesaistītie bijuši 18-19 gadus veci. 

Soctīklos publicēts arī video, ko īsi pirms avārijas filmējuši paši braucēji, kā arī aculiecinieku video jau pēc avārijas.

Avots: jauns.lv
Foto: Kadrs no aculiecinieka video
Aculienieku video

 

 

Komentāri (0-1/1)

  • Janka
    14.08.2023 15:03
    Ceru tādi vairs pa ceļu nebraukās,ja prāta nav lai guļ komā ,visiem drošāk.

Atstājiet komentāru