2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Jēkabpilī huligāns nakts stundās turpina apķēpāt ēkas. Policijā ierosināti vairāki kriminālprocesi

Jēkabpilī huligāns nakts stundās turpina apķēpāt ēkas. Policijā ierosināti vairāki kriminālprocesi

Ar Radio1 sazinājās Līga V. no Jēkabpils, kuras ēku kārtējo reizi apķēpājis huligāns. Šoreiz uz visiem ielas pusē esošajiem ēkas logu stikliem uzzīmēts cipars 27. Radio1.lv jau ziņōja, ka pirms pilsētas svētkiem Līgas V. mājai tika ar nesakarīgiem ķeburiem apzīmēta ēkas siena. Turklāt Līgas īpašums nav vienīgais, kas cietis no huligāna smērējumiem. Apzīmētas vairāku sienas gan Pasta ielā Vecpilsētas laukuma tuvumā, gan Rīgas ielā, gan citviet.

"Zīmēšanas darbi turpinās. Šoreiz uz logiem ar zaļu krāsu 27 uzķēpāts. Ko darīt nezinu, policijai ziņojām, bet tur tikai plāta rokas - darba daudz.... Protams, jāsaka paldies, ka logus tikai apzīmēja, nevis izsita. Raudāt gribās, cik pie mums nekulturāla tauta un daži jaunieši jau pat kļūst bīstami, kad mēs augām mums tomēr bija kādas vertības un cieņa pret cita īpašumu. Mums viss nāca ar darbu, bija krietni jāpacenšas..." raksta Līga V.

Radio1.lv sazinājās ar Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecāko speciālisti Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos Rūtu Strautnieci un lūdza informēt, kā policijai sokas ar huligāna, iedzīvotāju īpašumu bojātāja/apķēpātāja notveršanu. 

“Saistībā ar šiem nodarījumiem Valsts policijā ir uzsākti vairāki kriminālprocesi. Šobrīd notiek izmeklēšana,” informēja Rūta Strautniece. Pagaidām, kamēr notiek izmeklēšana, plašāki komentāri netiek sniegti.

Aculiecinieces foto

Komentāri (0-1/1)

  • lielgabals
    31.08.2023 09:08
    Šitam par varoņdarbu nakts aizsegā medaļu nekārs?

Atstājiet komentāru