2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Salas pagastā vieglās automašīnas un traktora sadursmē, cietis traktorists

Salas pagastā vieglās automašīnas un traktora sadursmē, cietis traktorists

Trešdien, 30.septembrī Salas pagastā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā sadūrās vieglā automašīna “Fiat” un traktors, negadījumā cietis traktorists, kurš nogādāts slimnīcā. Negadījuma vietā strādāja ātrās palīdzības mediķi, policisti un valsts ugundzēsības un glābšanas dienesta glābēji.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos Rūta Strautniece informē, ka 30. augustā pulksten 14.17 Jēkabpils novadā, Salas pagastā, uz autoceļa P75 notika ceļu satiksmes nega’dijums starp automašīnu “Fiat”, kuru vadīja kāds 2004. gadā dzimis jaunietis un traktoru, sastāvā ar puspiekabi, kuru vadīja kāds 1989. Gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā fiziski cieta traktora vadītājs, kurš nogādāts medicīnas iestādē. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Savukārt VUGD pārstāve Viktorija Gribuste informēja, ka neilgi pēc diviem pēcpusdienā ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jēkabpils novada Salas pagastu, kur bija notikusi vieglās automašīnas un traktora sadursme. Ugunsdzēsēji glābēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību no vieglās automašīnas atbrīvoja vienu cilvēku un nodeva viņu NMPD darbiniekiem. Pēc tam sakārtoja ceļa braucamo daļu. Darbs notikuma vietā noslēdzās pēc nedaudz vairāk kā divām stundām.

Rūta Strautniece informē, ka 29. augustā neilgi pēc pulksten 09.00 Jēkabpilī notika ceļu satiksmes negadījums starp automašīnu “BMW” un velosipēdu. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

29. augustā pulksten 10.40 Jēkabpilī kāds 1967. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 1,24 promiles lielā alkohola reibumā. Vadot velosipēdu, vīrietis iebraucis braucošā automašīnā un guvis miesas bojājumus. Vīrietis nogādāts medicīnas iestādē. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākts administratīvā pārkāpuma process un piemērots naudas sods 120 eiro apmērā.

Komentāri (0-1/1)

  • Ivars
    31.08.2023 12:27
    Nesaprotu kā tas varēja notikt!? Vakar manīju ,ka tie traktori lien no tā lauka ārā.

Atstājiet komentāru