2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Zasā nozagts velosipēds, Jēkabpilī uzbraukts ceļazīmēm un izbraukāts zālājs

Zasā nozagts velosipēds, Jēkabpilī uzbraukts ceļazīmēm un izbraukāts zālājs

Jēkabpils policija brīvdienās fiksējusi vairākus pārkāpumus – zādzību, satiksmes negadījuma rezultātā bojātu īpašumu, kā arī braukšanu pamatīgā reibumā. Par pārkāpumiem sākti administratīvā pārkāpuma un kriminālprocesi.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos Rūta Strautniece informē, 31. augustā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpils novadā, Zasas pagastā iepriekšējās diennakts laikā nenoskaidrotas personas nozagušas kādai 1982. gadā dzimušai sievietei piederošo velosipēdu, kas bija novietots pie dzīvojamās mājas kāpņu telpas. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

1. septembrī īsi pirms pulksten 03.00 Jēkabpilī kāds nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs uzbraucis vairākām ceļa zīmēm, kā arī izbraukājies tuvumā esošo zālienu. Par šo nodarījumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

1. septembrī pulksten 13.00 Jēkabpilī kāda 1972. gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu “Audi”, neievēroja drošu distance, kā dēļ uzbrauca priekšā braucošajam “Audi” markas spēkratam, kuru vadīja kāds 2002. gadā dzimis jaunietis. Ceļu satiksmes nega’dijumā neviena persona fiziski nav cietusi.

1. septembrī īsi pēc pulksten 23.00 Jēkabpilī kāds 1999. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “BMW”, būdams 2,39 promiles lielā alokohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru