2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Jēkabpilī nozagts velosipēds, Dunavā – iekrāvēja manipulatora rotors, bet Atašienē pieķerti divi dzērājšoferi

Jēkabpilī nozagts velosipēds, Dunavā – iekrāvēja manipulatora rotors, bet Atašienē pieķerti divi dzērājšoferi

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos Rūta Strautniece informē, ka pagājušajā diennaktī policijai ziņots par zādzībām Jēkabpilī un Dunavā, kā arī pieķerti divi dzērājšoferi Atašienē. 

12. septembrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī no kādas dzīvojamās ēkas kāpņu telpas nozagts kādam 1987. gadā dzimušam vīrietim piederošais velosipēds. Zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi 1100 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.
 
12. septembrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpils novadā, Dunavas pagastā brīvi piekļūstot kādai 1958. gadā dzimušam vīrietim piederošai saimniecības ēkai nozagts baļķu iekrāvēja manipulatora rotors. Zādzības dēļ nodarīti materiālie zaudējumi 300 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

12. septembrī pulksten 15.00 Jēkabpils novadā, Atašienes pagastā kāds 1988. gadā dzimis vīrietis vadīja traktortehniku, būdams 2,68 promiles lielā alkohola reibumā. Kā noskaidrots, tehnika nebija aprīkota ar valsts numurzīmēm, kā arī nebija reģistrēta valstī noteiktajā kārtībā. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.
 
12. septembrī īsi pirms pulksten 18.00 Jēkabpils novadā, Atašienes pagastā, Atašienē kāds 1966. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 1,72 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process un piemērots naudas sods 170 eiro apmērā.

Atstājiet komentāru