2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpilī auto mazgātuvē uzbrauc jaunietei un aizbēg no notikuma vietas

Jēkabpilī auto mazgātuvē uzbrauc jaunietei un aizbēg no notikuma vietas

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste (Zemgales reģiona pārvaldes jautājumos) Rūta Strautniece informē, par negadījumu, kurā uzbraucot jaunietei auto vadītājs pametis notikuma vietu, kā arī par transporta līdzekļa vadīšanas pārkāpumiem un velosipēda zādzību publiskā vietā.

25. septembrī neilgi pirms pulksten 22.00 Jēkabpilī kāda 2004. gadā dzimusi jauniete vērsās medicīnas iestādē ar miesas bojājumiem, kurus pēc Valsts policijas rīcībā esošās informācijas, guvusi kādā auto mazgātuves teritorijā, kur kāds nenoskaidrots automašīnas vadītājs ar automašīnu uzbraucis virsū jaunajai sievietei un pēc šī nodarījuma pametis notikuma vietu. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.
 
2023. gada 26. septembrī neilgi pēc pulksten 06.00 Jēkabpilī kāds 1994. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Opel” bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.
 
2023. gada 26. septembrī ap pulksten 14.00 Jēkabpilī pie kāda veikala nozagts kādam vīrietim piederošais velosipēds. Zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi vairāk kā 500 eiro apmērā. Par šo nodarījumu uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru