2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpilī šorīt notikusi pilsētas maršruta autobusa un vieglās automašīnas sadursme (FOTO) (PAPILDINĀTS)

(Pievienota policijas sniegtā informācija)

Jēkabpilī šorīt notikusi 1.maršruta autobusa sadursme ar vieglo automašīnu.

Sarunā ar Radio1.lv SIA “Jēkabpils autobusu parks” vadītāja Aija Vetere sacīja, ka negadījums noticis brīdī, kad 1.maršruta autobuss veicis pagriezienu pie Neretas ielas apļa. Sadursme notikusi, jo vieglās automašīnas vadītājs nebija izslēdzis pagrieziena signālu, kas maldināja autobusa vadītāju par tā kustības virzienu.

Satiksmes negadījumā cilvēki nav cietuši, bojāti transporta līdzekļi. Aija Vetere piebilda, ka notikuma vietā operatīvi ieradās cits uzņēmuma autobuss, kas uzņēma pasažierus no negadījumā cietušā autobusa un turpināja maršruta izpildi.

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka "otrdien, 21. novembrī neilgi pirms pulksten 08.00 Jēkabpilī notika ceļu satiksmes negadījums, kurā sadūrās kāda “Volkswagen” markas automašīna, kuru vadīja kāds 1990. gadā dzimis vīrietis un pasažieru autobuss, kuru vadīja 1967. gadā dzimis transportlīdzekļa vadītājs. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Notikušā apstākļi tiek skaidroti."

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-3/3)

  • Auto
    21.11.2023 23:32
    Zb blin:
    Šitie pilsētas aitobusi brauc tik bezkaunīgi , ka pat apļos izskrien priekšā braucošiem! Cik reizes nav uztaisījusi avarijas situāciju! Vetere, lasi lekcijas šoferiem!
    Ha..... varbūt atkal zem promillēm.... konkrēti šis autobuss šodien ap pl.7.47 Jaunās ielas un Viestura ielas krustojumā nekaunīgi izgriezās man priekšā tā ka bija jāveic nu ļoooti strauja bremzešana. (Starpcitu es NERĀDIJU labo pagriezienu lai nogriestos uz Jauno ielu, tā ka nevarēju to maldināt :) )
  • Jecis
    21.11.2023 10:56
    Nu nu, šoreiz jau nu noteikti autobuss nav vainīgs, vajag iemācīties pagrieziena rādītājus pareizi lietot! Bet pēdējā laikā cilvēki vispār saspiedušies, pat ar eksāmenu mašīnām no mazākas nozīmes ceļa priekšā skrien....un tad jautājums - cik no tādiem tiesības tomēr tiek dotas...un kā līdz eksāmenam tādi kadri nonākuši
  • Zb blin
    21.11.2023 10:44
    Šitie pilsētas aitobusi brauc tik bezkaunīgi , ka pat apļos izskrien priekšā braucošiem! Cik reizes nav uztaisījusi avarijas situāciju! Vetere, lasi lekcijas šoferiem!

Atstājiet komentāru