2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpilī, Varoņu ielā satiksmes negadījumā iesaistīts arī ceļu uzkopšanas transporta līdzeklis

Jēkabpilī, Varoņu ielā satiksmes negadījumā iesaistīts arī ceļu uzkopšanas transporta līdzeklis

Jēkabpilī, Varoņu ielā notika triju auto – Citroen, Toyota un ceļu uzkopšanas transporta līdzekļa "Rasco Muvo" sadursme. VP sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka sadursmē cilvēki nav cietuši, bojāti transporta līdzekļi.

23. novembrī pulksten 12.25 Jēkabpilī notika ceļu satiksmes negadījums. Kāds 1956. gadā dzimis vīrietis vadīja “Citroen” markas automašīnu un veicot kreiso pagriezienu nepadeva ceļu kādam 1988. gadā dzimušam vīrietim, kurš vadīja “Toyota” markas automašīnu. Sadursmes dēļ “Toyota” spēkrats uzslīdēja kādā 1971. gadā dzimuša vīrieša vadītajam ceļu uzkopšanas transporta līdzeklim - "Rasco Muvo". Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Valsts policija informē, ka kopumā ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 12 cilvēki, bet viena persona gājusi bojā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 209 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 11 bijuši arī cietušie. Dažādas traumas avāriju rezultātā guvuši kopumā 12 cilvēki, tostarp četri gājēji.

Par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem vakar noformēti 346 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem katrs ceturtais bija par pārāk ātru braukšanu.

Vēl uz Latvijas ceļiem vakar pieķerti četri dzērājšoferi, turklāt trīs no viņiem braukuši tik stiprā dzērumā, ka tikuši pie kriminālprocesa un vai nu soda transportlīdzekļa konfiscēšanas, vai transportlīdzekļa vērtības piedzīšanas veidā.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru