2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Trešdien Jēkabpilī notikušas divas avārijas, Kūku pagastā negadījumā iesaistīti trīs auto

Trešdien Jēkabpilī notikušas divas avārijas, Kūku pagastā negadījumā iesaistīti trīs auto

Jēkabpilī trešdien no  rīta notikušas divas avārijas – Pasta un Brīvības ielās, savukārt Jēkabpils apkārtnē viena – Kūku pagastā, kur satiksmes negadījumā iesaistīti trīs transporta līdzekļi.

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Šeršņova informē, ka šorīt ap pulksten 09.30 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Jēkabpilī, Pasta ielā noticis ceļu satiksmes negadījums – divu automašīnu sadursme. Konstatēts, ka sadursmē iesaistīta sievietes vadīta automašīna “KIA” un sievietes vadīta automašīna “Mazda”. Pēc sākotnējās informācijas, negadījumā cietušu cilvēku nav, kā arī nav bojāta trešās personas manta. Transportlīdzekļu vadītājs savstarpēji vienojās par saskaņotā paziņojuma aizpildīšanu.

Šorīt ap pulksten 09.40 Valsts policijā saņemta informācija, ka Jēkabpilī, Brīvības ielā noticis ceļu satiksmes negadījums – divu automašīnu sadursme. Noskaidrots, ka sadursmē iesaistīta vīrieša vadīta automašīna “Audi Q7” un vīrieša vadīta automašīna “Audi A4”. Saskaņā ar sākotnējo informāciju, negadījumā cietušu cilvēku nav. Valsts policija skaidro ceļu satiksmes negadījuma iemeslus.

Šorīt Valsts policijā tika saņemta informācija par ceļu satiksmes negadījumu Jēkabpils novadā, Kūku pagastā. Sākotnējā informācija liecina, ka ap pulksten 08.00 sieviete vadījusi automašīnu “KIA” un, neievērojot drošu braukšanas distanci, iebrauca priekšā, tajā pašā joslā apturētā transportlīdzeklī “Opel”, kurš pēc trieciena, inerces vadīts iebrauca priekšā apturētā automašīnā “BMW”. Negadījumā cietušu cilvēku nav un Valsts policijā par notikušo ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process, un tiek skaidroti precīzi negadījuma iemesli.

Aculiecinieka foto: Satiksmes negadījums Jēkabpilī, Brīvības ielā.

Komentāri (0-3/3)

  • Hugo diegs
    30.11.2023 06:00
    Tā ir kā uz darbu lido ar aizsalušiem logiem.... brauc kā tankā.!! Smiekli rauj par tādiem jefeļiem..
  • Zinātājam
    29.11.2023 17:35
    Amatpersonas vai tomēr tikai darbinieki?
    Abi ir amatpersonas?
  • Zinatajs
    29.11.2023 16:54
    Domes amatpersonas

Atstājiet komentāru