2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpils novadā otrdien notikuši divi satiksmes negadījumi, policijai ziņots arī par tīši bojātu auto

Jēkabpils novadā otrdien notikuši divi satiksmes negadījumi, policijai ziņots arī par tīši bojātu auto

Valsts policijai ziņots par ceļu satiksmes negadījumiem Saukā un Aknīstē, kā arī par tīši nodarītiem bojājumiem automašīnai Jēkabpilī, informē sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.

30. janvārī neilgi pirms pulksten 10.00 Jēkabpils novadā, Saukas pagastā, Lonē kāda 1963. gadā dzimusi sieviete vadīja “Volkswagen” markas automašīnu, veica nogriešanās manevru, iebrauca pretējā braukšanas joslā, neziņojot par to ar brīdinājuma signālu, kā dēļ notika sadursme ar tajā pašā virzienā braucošo “Volvo” markas automašīnu, kuru vadīja kāds 1979. gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo transportlīdzekļu vadītāji vienojās, sastādot saskaņoto paziņojumu.
 
30. janvārī īsi pēc pulksten 11.00 Jēkabpils novadā, Aknīstes pagastā, Aknīstē kāds 1961. gadā dzimis vīrietis vadīja “Volkswagen” markas automašīnu, veica nogriešanās manevru, nepārliecinājās par satiksmes drošību, kā dēļ notika sadursme ar “Nissan” markas automobili, kuru vadīja kāds 1991. gadā dzimis vīrietis, kurš brauca tajā pašā virzienā, pa to pašu ceļa joslu un veica apdzīšanas manevru, nepārliecinoties par satiksmes drošību. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo transportlīdzekļu vadītāji vienojās, sastādot saskaņoto paziņojumu.
 
30. janvārī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāda sieviete konstatējusi, ka viņai piederošai “Ford” markas automašīnai pārdurtas riepas, kā arī saskrāpēta automašīnas virsbūve ar kāda asa priekšmeta palīdzību. Par šo nodarījumu Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru