2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Atašienē satiksmes negadījumā divi cietušie

Atašienē satiksmes negadījumā divi cietušie

Valsts policijas Austrumzemgales iecirknis brīvdienās reģistrējis trīs ceļu satiksmes negadījumus, vienā no tiem cietušas divas personas, informē VP sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.

4. februārī īsi pēc pulksten 17.00 Valsts policijā saņemta informācija par ceļu satiksmes negadījumu Jēkabpils novadā, Atašienes pagastā uz autoceļa Varakļāni – Rīga. Kāda sieviete vadīja vieglo automašīnu un, veicot apdzīšanas manevru netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Ceļu satiksmes negadījumā fiziski cieta transportlīdzekļa vadītāja un pasažiere. Viena no personām tika nogādāta medicīnas iestādē. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

5. februārī īsi pirms pulksten 05.00 Jēkabpilī kāds 2000. gadā dzimis vīrietis vadīja “BMW” markas automašīnu, būdams 1,08 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.
 
5. februārī īsi pirms pulksten 05.00 Jēkabpilī kāds 1977. gadā dzimis vīrietis vadīja “Volvo” markas automašīnu, būdams 1,34 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru