2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpilī autovadītājs 2,82 promiļu reibumā sabojā uzņēmuma žogu un aizbēg no notikuma vietas

Jēkabpilī autovadītājs 2,82 promiļu reibumā sabojā uzņēmuma žogu un aizbēg no notikuma vietas

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka oilicija pret trim autovadītājiem sākusi divus administratīvā pārkāpuma procesus un vienu kriminālprocesu.

Svētdien, 11. februārī ap pulksten 18.00 Jēkabpilī  kāds “Volvo” markas automašīnas vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca kādam uzņēmumam piederošam teritorijas žogam. Pēc šī nodarījuma transportlīdzekļa vadītājs aizbrauca no notikuma vietas neziņojot par to likumā noteiktajā kārtībā. Neilgi pēc šī nodarījuma Valsts policijas amatpersonas identificēja iesaistīto transportlīdzekli un konstatēja, ka pie stūres sēdies kāds 1989. gadā dzimis vīrietis, būdams 2,82 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess, kā arī administratīvā pārkāpuma process par nodarījumu.

9. februārī pulksten 20.30 Jēkabpilī kāds 2003. gadā dzimis jaunietis vadīja “Nissan” markas automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām(laikā, kad spēkā ir transportlīdzekļa vadīšanas tiesību liegums). Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.
 
9. februārī pulksten 20.30 Jēkabpilī kāds nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs izraisīja sadursmi ar “Audi” markas automašīnu, kuru vadīja kāds 1984. gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru