2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Svētdien Jēkabpilī notikuši ceļu satiksmes negadījumi

Svētdien Jēkabpilī notikuši ceļu satiksmes negadījumi

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka svētdien, 25.februārī, Jēkabpilī notikuši trīs ceļu satiksmes negadījumi.

25. februārī īsi pēc pulksten 07.00 Jēkabpilī kāda 1960. gadā dzimusi sieviete vadīja “Opel” markas automašīnu, nespēja tikt galā ar transportlīdzekļa vadību, kā dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca ceļa metāla aizsargbarjerai, bojājot to. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.
 
25. februārī neilgi pēc pulksten 09.00 Jēkabpilī kāds 1971. gadā dzimis automašīnas “Volkswagen” vadītājs sadūrās ar kāda 2000. gadā dzimuša vīrieša vadīto “Audi” markas spēkratu, kura vadītājs nepārliecinājās par ceļu satiksmes drošību un atvēra durvis, tādējādi izraisot sadursmi. Transportlīdzekļu vadītāji vienojās par saskaņotā paziņojuma aizpildīšanu.
 
25. februārī īsi pēc pulksten 14.00 Jēkabpilī kāds 1987. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 2,08 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru