2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpilī autovadītājs pamatīgā reibumā gandrīz iebrauc Pils dīķī, paspējot sabremzēt pie ūdensmalas (FOTO)

Ar Radio1.lv sazinājās aculiecinieki, kas informēja, ka pirmdienas vakarā autovadītājs gandrīz iebraucis pils dīķī, paspējot sabremzēt pie ūdensmalas. Notikuma vietā bijusi arī ātrā palīdzība un policija. Radio1.lv sazinājās ar VP sabiedrisko attiecību speciālisti Rūtu Strautnieci un lūdza informēt par šo satiksmes negadījumu.

Rūta Strautniece informē, ka 18. martā īsi pirms pulksten 18.00 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī kāda “Ford” markas automašīna atrodas daļēji ūdenstilpnē. Valsts policijā konstatēts, ka kāds 1968. gadā dzimis vīrietis vadīja “Ford” markas automašīnu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apturēja automašīnu pie ūdenstilpnes. Par notikušo Valsts policijā uzsākts administratīvā pārkāpuma process pēc Ceļu satiksmes likuma 53. panta vienpadsmitās daļas par nepamatotu iebraukšanu pretējā virziena joslā vai nepamatotu nobraukšanu no brauktuves, tā apdraudot satiksmes drošību. Par šādu pārkāpumu automašīnas vadītājam piemēro brīdinājumu vai naudas sodu no 25 līdz 140 eiro apmērā.

Autovadītājs, kas gandrīz iebrauca Pils dīķī, pie auto stūres bija sēdies 2,59 promiļu reibumā. Par automašīnas vadīšanu reibumā pret viņu uzsākts kriminālprocess. 

Šoreiz mediķu iesaiste nav bijusi nepieciešama.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru