2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpilī Lieldienās satiksmes negadījumā cietis jaunietis

Jēkabpilī Lieldienās satiksmes negadījumā cietis jaunietis

Aizvadītajās brīvdienās Zemgales reģionā reģistrēti 32 ceļu satiksmes negadījumi, trīs negadījumos ir cietušas personas. Kopā ceļu satiksmes jomā pieņemti 501 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 157 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Šeršņova.

Lieldienās, 31.martā ap pulksten 02.00 Valsts policijā saņemta informācija, ka Jēkabpilī noticis ceļu satiksmes negadījums. Noskaidrots, ka jaunietis vadīja automašīnu “Volkswagen” pa Dolomīta ielu virzienā no Brīvības ielas uz Neretas ielu un nobrauca no braucamās daļas, uzbrauca šķērslim un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. 

30.martā ap pulksten 21.30 Jēkabpils novadā, Salas pagastā, Biržos apturēts transportlīdzeklis “Volvo”, kura vadītājs atradās 2,89 promiļu reibumā un kuram nav transportlīdzekļu vadīšanas tiesības. Valsts policijas amatpersonas pret vīrieti uzsāka kriminālprocesu, tāpat ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process par tāda transportlīdzekļa izmantošanu, kuram noteiktā termiņā nav veikta īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligātā apdrošināšana.

Atstājiet komentāru