2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Salā autovadītājs reibumā un bez tiesībām vada automašīnu, Jēkabpilī notriec aizsargbarjeras

Salā autovadītājs reibumā un bez tiesībām vada automašīnu, Jēkabpilī notriec aizsargbarjeras

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka par transporta līdzekļa vadīšanu reibumā sākti trīs administratīvā pārkāpuma procesi, savukārt par īpašuma bojāšanu – kriminālprocess.

16. aprīlī īsi pirms pulksten 21.00 Jēkabpils novadā, Salas pagastā pa autoceļu Jēkabpils – Birži kāds 1990. gadā dzimis vīrietis vadīja “Škoda” markas automašīnu, būdams 1,24 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.        

16. aprīlī īsi pēc pulksten 18.00 Jēkabpils novadā, Salas pagastā, Biržos kāds 1968. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 2,07 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

15. aprīlī Jēkabpilī konstatēts, ka nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs bojājis ceļa metāla aizsargbarjeras Aldaunas ielā. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

14. aprīlī īsi pēc pulksten 22.00 Jēkabpilī kāds 1989. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 2,01 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Komentāri (0-1/1)

  • Jēkabpiliete
    17.04.2024 20:17
    Un par avāriju uz dzelzceļa pārbrauktuves Zīlānu ielā 6.aprīlī pilnīgs klusums! Mašīnas čupā, barjeras bojātas, pārbrauktuve slēgta, bet tas jau tāds sīkums, ja iesaistītās pietuvinātas personas! Kā jau vienmēr!

Atstājiet komentāru