2024.gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Jēkabpilī nozog darba instrumentus 6000 eiro vērtībā

Jēkabpilī nozog darba instrumentus 6000 eiro vērtībā

VP Austrumzemgales iecirkņa sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka policija ierosinājusi trīs kriminālprocesus par zādzībām Jēkabpils un Aizkraukles novados.

10. maijā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpilī no kādam uzņēmumam piederošām telpām nozagti vairāki darba instrumenti, tostarp divi elektromotori, šķeldotāja elektromotors, elektrības vadi un citas mantas. Kopumā zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi vairāk kā 6000 eiro apmērā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

10. maijā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Aizkrauklē kādam vīrietim nozagts velosipēds, kurš nepieslēgtā veidā bija novietots pie kādas ēkas durvīm. Zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi 600 eiro apmērā. Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

12. maijā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Aizkraukles novadā, Skrīveru pagastā kāds vīrietis konstatējis, ka viņam piederošai saimniecības ēkai uzlauzta slēdzene un no telpas nozagta skaidra nauda 70 eiro apmērā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru